Želite li dizajnirati najbolje moguće rješenje za frekvencijske pretvarače? Učinite to drugačije

Drives-Do-it-differently-news-738x415 Optimirati, opremiti i surađivati na drugačiji način kako biste pronašli najbolja moguća rješenja i optimalni ishod za svoje izazove.

- 28. veljače 2018. Sastavio Danfoss Drives

U Danfoss Drives, mi to radimo drugačije. Mi smo 100% usredotočeni na razvoj, proizvodnju i isporuku najboljih frekvencijskih pretvarača. To je ono što radimo najbolje i pomažemo Vam da se usredotočite na ono što najbolje radite. To vam daje slobodu da optimizirate svoje sustave drugačije, snagu za drugačije opremanje Vaših frekvencijskih pretvarača i izbor za drugačiju suradnju s Vašim partnerima.

Upotrebom naših AC frekvencijskih pretvarača znači da niste vezani za jednu tehnologiju ili odabir komponente, kao što su motori, sučelja ili PLC. Povezivanjem komponenata po Vašem izboru, možete dizajnirati najbolje moguće rješenje za AC-frekvencijske pretvarače i pronaći optimalan ishod za svoje izazove.

S desetljećima iskustva, s više od 4700 stručnjaka za frekvencijske pretvarače, potpuno razumijemo Vašu industriju, znamo vrijednost koju frekvencijski pretvarači donose Vašim aplikacijama i imamo najvišu razinu kompetencije za stvaranje najboljih rješenja.

Na primjer, kada je Kolmeks trebao partnera za svoje pumpe, Danfoss i Kolmeks formirali su istinsko partnerstvo, razmjenjujući inženjersko iskustvo kroz tri zemlje, proizvodna mjesta i kulture. Kolmeks također u potpunosti koristi Danfoss servisnu mrežu kako bi ostvario svoju  ambiciju prisutnosti širom svijeta.

Kada je Crowne Plaza Copenhagen Towers razvijao inovativni koncept hlađenja sa kojim se do sada svijet nije upoznao, njihova želja da postanu najodrživiji hotel na svijetu se ostvarila, oni su se okrenuli stručnosti vodećeg svjetskog stručnjaka za HVAC u frekvencijskim pretvaračima.

Inženjeri na Hjørring District Heating su iskustvo što to znači kada Danfoss Drives kaže da je motor usklađen. Motori visokih performansi u kombinaciji s frekvencijskim pretvaračima jednako visokih performansi je dobar za obje strane.

Prirodno je očekivati maksimiziranje performansi i energetske učinkovitosti, smanjenje troškova i najveći povrat ulaganja. Osiguravamo Vam da postignete svoje ciljeve tako što ćete moći odabrati najbolju opremu za svoje rješenje, pružajući Vam frekvencijski pretvarač koji odgovara tom izboru i podupirući Vaš svaki korak.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru