Dobitnici glavne nagrade "Danfoss Drives Conference 2018" su...

DANFOSS_DRIVES50_WINNERS_010_news Zadovoljstvo nam je objaviti pobjednike online natjecanja na did.danfoss.com, njihova imena su Milan Stanić i William Roden. Dobitnici glavne nagrade su pobjedili u jakoj konkurenciji među stotinama sudionika koji su ispravno odgovorili na tri jednostavna pitanja iz područja frekvencijskih pretvarača te su se njihova imena prikazala kao imena dvojice sretnih pobjednika.

- 10. travnja 2018. Sastavio Danfoss Drives

Pobjednici su kao nagradu osvojili karte za „Danfoss Drives Conference 2018“ koja se održala od 26. do 28. ožujka u Barceloni u prekrasnom W Barcelona Hotelu. Kroz dva izuzetno ispunjena dana pobjednici su imali priliku slušati predavanja 50 predavača, 70 različitih tema iz područja naše industrije, također su imali priliku povezati se sa više od 500 stručnjaka iz područja industrije frekvencijskih pretvarača iz cijelog svijeta.

Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti našim sretnim dobitnicima na sudjelovanju u nagradnoj igri i nadamo se da im je boravak u Barceloni bio jedno lijepo iskustvo!

 

MilanStanić

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru