Dodatne značajke, jednostavna i brza upotreba: ažurirana je Heat Selector aplikacija

2018_heat_selector_additional_features

Danfoss Heat Selector je najbolji alat u izboru on-line klase koji optimizira proces planiranja grijanja za stručnjake. Nova i ažurirana inačica aplikacije je dostupna, čime korisnicima omogućuje jednostavniji i prilagođeni postupak odabira. 

- 10. siječnja 2018. Sastavio Danfoss Heating

Heat Selection omogućuje brzo i jednostavno odabiranje aplikacije grijanja. Omogućuje vam najbolja rješenja za vaše potrebe, temeljena na najnovijim verzijama proizvoda. Štedi vrijeme u odabiru proizvoda, omogućuje usporedbu i vodi Vas do optimalne kombinacije proizvoda za primjenu pri ruci.

Nedavno je došlo do preoblikovanja početne stranice i dodane su nove funkcije na Moj popis. Početna stranica sada omogućuje korisnicima bolji pregled aplikacije proizvoda, a alatna traka se lako i intuitivno koristi.

Nove funkcionalnosti Moj popis mogu spremiti pregledane i odabrane proizvode, koji su kasnije dostupni za dodatnu upotrebu. Moj popis je jedna od najkorisnijih značajki Danfoss Heat Selector i njegova glavna funkcija je spremanje dokumenata na jednom mjestu.

S Mojim popisom prethodni su izračuni dostupni za upotrebu u samo nekoliko klikova, što rezultira bržim rješenjem preporuke za aplikaciju. To se postiže smanjenjem broja klikova - sada je dostupan gumb za kopiranje, uređivanje i brisanje.

Ako ste već počeli ili želite početi koristiti Danfoss Heat Selector, ta ažuriranja će optimizirati vaš rad i osigurati zadovoljavanje korisničkih iskustava.

Dodatne informacije o Danfoss Heat Selectoru potražite u webinaru na kojem ćete biti predstavljeni s korištenjem, ažuriranjima, portfeljem i drugim korisnim informacijama. Webinar je prikladan za sve one koji već koriste ili bi željeli početi koristiti Heat Selector i možete ih gledati iznova i iznova kad god vam to odgovara.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru