Danfoss Eco ™ u finalu za nagradu „Danski dizajn“

2018_news_danish-design-award-eco Digitalna termostatska glava Danfoss Eco ™ nominirana je za najveću dansku nagradu dizajna u kategoriji gradnje. 

- 23. svibnja 2018. Sastavio Danfoss Heating

50 finalista i pobjednik u svakoj kategoriji bit će javno predstavljeni na Konferenciji danske industrije 28. svibnja 2018. Danfoss Eco ™ digitalna termostatska glava, zajedno s još četiri nominacije, nominirana je u kategoriji gradnje.

Dansku dizajnerskau nagrada dodjeljuje svake godine „Design Denmark i Danish Design Center“ u Kopenhagenu. Ona predstavlja suvremenu vrijednost i dostignuća u dizajnu u Danskoj, a istovremeno potiče entuzijazam i razvoj dizajna u tvrtkama i društvu općenito.

Žiri (skupina ljudi s poslovnim i dizajnerskim partnerima) napisao je u svom objašnjenju: "Digitalna termostatska glava za učinkovitije kućno grijanje nije sama po sebi inovacija. Do sada, većina pametnih rješenja su preskupe i prekomplicirana za masovno korištenje. Danfoss Eco ™ je inovacija, razvijena za običnog korisnika, a ne samo za tehnički kvalificirane osobe, pa je proizvod koristan za milijune korisnika koji žele smanjiti troškove grijanja. "

"Počašćeni smo i ponosni što je digitalna termostatska glava radijatora Danfoss Eco ™ nominirana za prestižnu dansku nagradu", izjavio je Torben Pedersen, predsjednik Uprave, Residential Heating, Danfoss: "Grupa stručnjaka za grijanje radijatora razvija novi digitalni Danfoss Eco koji je kompletno, energetski učinkovito rješenje. Za rast, tvrtka ima novitete, atraktivne dizajne i pristupačne cijene koji su od presudne važnosti, a Danfoss Eco ™ kombinira sve: ljepotu, povezivost i upotrebljivost. "

Unatoč naprednim, energetski učinkovitim značajkama, Danfoss Eco ™ je intuitivna i jednostavna termostatska glava. Danfoss Eco ™ je najbolje rješenje za smanjenje potrošnje energije i onećišćenja okoliša ", objasnio je Morten Bjerg Kofod, voditelj strateškog projekta, Residential Heating, Danfoss.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru