Iz prve ruke doživite industriju daljinskog grijanja na „6. International DHC+ Summer School“

School_news_article738_145 Danfoss je ponosan sponzor 6. International DHC + Summer school“. Sudjelujući od 26. kolovoza do 1. rujna, studenti i mladi stručnjaci pridružit će se tjednu intenzivne obuke iz područja daljinskog grijanja.

- 5. srpnja 2018. Sastavio Danfoss Heating

„DHC + Summer School“, u organizaciji Euroheat & Power, kombinira teoriju, praktične vježbe i posjete. Prilagođena je za studente i mlade profesionalce, zainteresirane za područje daljinskog grijanja. Ove godine, program je usredotočen na budućnost daljinskog grijanja s posebnom pažnjom na inovativne trendove. 

Sudionici će se okupiti u Ljubljani gdje će predavanja održati poznati profesori, akademici i stručnjaci na terenu. Dio programa bit će održan u jednoj od Danfossovih tvornica- Trata. Tamo će sudionici imati jedinstvenu priliku za stjecanje vještina i povezivanje s industrijom na „24Idea Challenge“, u organizaciji Danfossa. 

„24Idea Challenge“ je početni događaj u kojem sudionici imaju priliku predložiti inovativna rješenja. Na taj način se ostvaruje mogućnost, stvaranja dugoročnog partnerstva između sudionika i industrije. Ovaj događaj potiče poduzetničku i inovativnu kulturu, a povezuje i pojedince s različitim pozadinama.

Zašto je „DHC + Summer School“ prilika koja se ne smije propustiti:

 

  • Izvrsna prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz cijele Europe. 
  • Sudionici će stjecati nova znanja i vještine potrebne za budućnost industrije daljinskog grijanja uz podršku stručnjaka iz industrije.  
  • Program je kombinacija teorijskih, praktičnih iskustava i posjeta web-mjestima koji će pružiti dobar pregled i najbolje prakse iz sektora. 

 

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru