Danfoss Eco ™ dobitnik je najveće danske dizajnerske nagrade

2018_news_danish-design-award-eco

Danfoss Eco ™ digitalna termostatska glava dobiva najveću dansku nagradu za dizajn u kategoriji gradnje. 

50 finalista i pobjednik u svakoj kategoriji javno su predstavljeni na konferenciji Danske industrije 28. svibnja 2018. Danfoss Eco ™ digitalna termostatska glava, zajedno s još četiri nominacije, nominirana je u kategoriji gradnje. 

- 26. lipnja 2018. Sastavio Danfoss Heating

Danska dizajnerska nagrada dodjeljuje godišnje Design Denmark i Danish Design Center u Kopenhagenu. Ona predstavlja suvremenu vrijednost i dostignuća u dizajnu u Danskoj, a istovremeno potiče razvoj dizajna u tvrtkama i društvu općenito.

Žiri (skupina ljudi s poslovnim i projektantskim kompetencijama) je u svom obrazloženjuizjavio sljedeće: "Digitalna termostatska glava za učinkovitije kućno grijanje nije sama po sebi inovacija. Do sada, većina pametnih rješenja bila su preskupa i prekomplicirana za masovno korištenje. Danfoss Eco ,razvijen je za običnog korisnika, a ne samo za tehnički kvalificirane korisnike, pa je proizvod koristan za milijune korisnika koji žele smanjiti troškove grijanja ".

"Svi smo ponosni što je digitalna termostatska radijatorska glava Danfoss Eco ™ dobila prestižnu dansku nagradu", izjavio je Torben Pedersen, predsjednik Uprave, Residential Heating, Danfoss: "Grupa stručnjaka za radijatorsko grijanje razvija novu digitalnu termostatsku glavu Danfoss Eco ™ za cjelovita, energetski učinkovita rješenja . Za rast tvrtke, inovativnost, atraktivni oblici i pristupačna cijena su presudni, a Danfoss Eco ™ kombinira sve: ljepotu, povezivost i upotrebljivost. "

"Unatoč naprednim, energetski učinkovitim značajkama, Danfoss Eco ™ je intuitivna i jednostavna termostatska glava. Danfoss Eco ™ je najbolje rješenje za smanjenje potrošnje energije i zaštitu okoliša", objasnio je Morten Bjerg Kofod, voditelj strateškog projekta, Danfoss.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru