Neka Vaše zgrade budu održivije, istodobno smanjujući troškove ulaganja i operativne troškove.

NovoCon® - digitalni pogon za HVAC

2018_news_NovoCon_738x478 30% potencijalne uštede energije optimiziranjem tehničkih sustava zgrade.

- 20. rujna 2018. Sastavio Danfoss Heating

Digitalni pogon koji donosi potpuno nove prednosti i mogućnosti

Grijanje ili hlađenje vaše zgrade uglavnom uključuje sustav upravljanja zgradom (BMS) i rješenja za hidrauličko balansiranje i upravljanje krajnjim jedinicama. Danfoss NovoCon® je prvi digitalni HVAC pogon koji povezuje sve ovo u potpuno integriranom automatiziranom rješenju. Pruža širok raspon pametnih rješenja, pojednostavljuje sustav i smanjuje troškove.

NovoCon® pogon komunicira s BMS digitalnim komunikacijskim protokolom i time razmjenjuje tehničke podatke HVAC sustava. Uz to, vaš tehnički savjetnik ili integrator sustava pružit će Vam novu razinu fleksibilnosti i prilika. S NovoCon® elektromotornim pogonom možete dodati vrijednost svojoj zgradi, ostvariti svoju želju za održivim razvojem i osigurati značajno smanjenje troškova.

U kombinaciji s odgovarajućim ventilima za hidrauličko balansiranje (PIBCV) tipa AB-QM, postavljen je temelj za energetski učinkovite zgrade. Hidraulični aspekti HVAC kontrole su stoga potpuno integrirani u BMS sustav. To osigurava potpuno automatizirani i kontrolirani proces upravljanja, kontrole, optimizacije i održavanja grijanja ili hlađenja u vašoj zgradi. Najbolje od svega, to je moguće učiniti na daljinu putem mrežne komunikacije. To štedi vrijeme, brzo i učinkovito rješavanje problema s instalacijom i radom.

Šest razloga za odabir NovoCon®:

- postavljanje temelja energetske učinkovitosti HVAC sustava,

- uštede troškova tijekom cijelog životnog vijeka zgrade,

- prilagodljivost tijekom obnove zgrade,

- štedi vrijeme za instalaciju, puštanje u rad i svakodnevnu uporabu,

- napredna kontrola temperature,

- ciljano i planirano održavanje.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru