Danfoss SBFV - Visokoučinkoviti čelični leptirasti ventili

sbfv-ww-dn600_l Učinkovito i pozdano rješenje, posebno konstruiran za sustave daljinskog grijanja i hlađenja. Jedinstvena lamelarna brtva s trostrukim ekscentrom zajedno s PTFE brtvljenjem od ugljičnog čelika, osigurava pouzdan rad i nepropusnost.

- 18. listopada 2018. Sastavio Danfoss Heating

Danfoss SBFV su visokoučinkoviti čelični leptirski ventili koji zajedno s Danfoss JIP ™ kuglastim ventilima obuhvaćaju obitelj zapornih ventila posebno konstruiranih za sustave daljinskog grijanja i daljinskog hlađenja.

Danfoss SBFV zaporni leptirasti ventili s trostrukim ekscentrom i jedinstvenim profilom lamelarnih brtvi koji osiguravaju pouzdano upravljanje i nepropusnost u oba smjera čak i pri visokim i niskim temperaturama. Prvenstveno su konstruirani kao ventili za zatvaranje, ali se mogu koristiti i za jednostavnu regulaciju. Brtvljenje ventila konstuirano je na istom principu kao kod JIP ™ kuglastih ventila gdje se upotrebljava PTFE brtvljenje od ugljičnog čelika koje povećava otpornost na trošenje tijekom duljeg perioda korištenja te omogućava dodatno stezanje kako bi se osiguralo brtvljenje i nakon duljeg perioda korištenja.

Danfoss VFY su koncentrični leptirasti ventili s zamjenjivim EPDM brtvom što jamči pouzdan rad i nepropusnost u oba smjera. Oni imaju vreteno u jednom komadu s krilcima koji osiguravaju snažnu povezanost s diskom i zaštitom protiv otvaranja zbog tlačnih udara što osigurava sigurno korištenje.

 

butterfly-valves

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru