Danfoss Hrvatska novi je prijatelj SOS Dječjeg sela Lekenik

DSCN0547_1 SOS Dječje selo Lekenik primilo je donaciju od tvrtke Danfoss Hrvatska. Naime, Danfoss se pobrinuo da mališani u toplini SOS Društvenog centra mogu uživati u radionicama.

- 11. travnja 2018. Sastavio Danfoss Heating

SOS Društveni centar poprište je svih kreativnih radionica, te društvenih zbivanja u SOS Dječjem selu Lekenik, kao i u Općini Lekenik. Djeca tamo provode većinu svog slobodnog vremena, gdje sudjeluju u raznim radionicama: od glumačke, preko glazbene, hobby arta, računalne, pa sve do sviranja violine.

Također, najmlađi, upravo tamo pohađaju 'Malu igraonicu' gdje, uz pomoć odgojiteljice - tete Renate, uče kroz igru i pripremaju se za vrtić.

A da bi kreativno učenje kroz igru mališanima bilo što ugodnije, pobrinuli smo se kao novi prijatelji iz SOS Dječjeg sela Lekenik. Donacijom ventila i pogona pomogli smo u rekonstrukciji termoregulacije na kotlovnici u SOS Društvenom centru.

'Veliko hvala našim novim prijateljima iz tvrtke Danfoss koji su nam donirali ove skupocjene, ali nužne proizvode. Radujemo se daljnjoj suradnji', rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru