Mijenjamo način pružanja usluga kupcima. Brzo. Jednostavno. Relevantno.

738x415_JEDAN_HR Danfoss uvodi Korisničku podršku

- 12. rujna 2017. Sastavio DANFOSS

S ciljem da uvijek pružimo najbolju moguću uslugu i podršku našim klijentima, u narednom periodu uvodimo izmjene kojima ćemo osigurati brzu, jednostavnu i najbolju moguću suradnju sa Danfoss-om.

Uvodimo novi sustav komunikacije prilikom naručivanja, isporučivanja, praćenja i fakturiranja robe kao i rješavanju tehničkih pitanja. Sustav obuhvaća kontakt putem jednog email-a i jednog telefonskog broja (One e-mail and One phone number). 

Uvodimo novi sustav putem dva koraka:

Korak 1 – Počevši od 20.09.2017., zamolili bismo Vas da koristite ovu e-mail adresu korisnickapodrska.hr@danfoss.com kao kontakt za sve narudžbe, isporuke, praćenje i fakturiranje robe koje budete imali kao i za pitanja naše tehničke podrške. 

Korak 2 – Broj nove Danfoss linije će biti poznat i aktivan od Studenog 2017.

Nova email adresa i kontakt telefon zamijenit će svaku drugu email adresu i broj telefona koji imate i koji ste do sada koristili kako biste kontaktirali Korisničku podršku i Tehničku podršku Danfoss-a.  

 

 Koje su Vaši prednosti kao kupca/korisnika naših usluga?

- Brz i jednostavan pristup našem stručnom timu korisničke i tehničke podrške

- Osiguranje da putem našeg novog sustava dobivate odgovor na svaki poziv i na svaki email

- Naša suradnja bit će efikasnija i transparentnija i putem jednog klika u našem novom sustavu, imat ćemo pristup svim transakcijama prilikom poslovanja sa Vama. Ovo će nama biti od značaja kako bismo unaprijedili naše poslovanje.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

 

738x415_HR

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru