50 godina strasti za frekvencijske pretvarače

danfoss-drives-50_1120x747 Prije pedeset godina, Danfoss je bio prva tvrtka koja je započela masovnu proizvodnju frekvencijskih pretvarača. 

- 19. srpnja 2018. Sastavio Danfoss Drives

2018. godina predstavlja prekretnicu u Danfossovoj povijesti frekvencijskih pretvarača. Prije pedeset godina, Danfoss je bio prva tvrtka koja je započela masovnu proizvodnju frekvencijskih pretvarača. Od tada Danfoss je vodeća tvrtka u području tehnologije frekvencijskih pretvarača i na području digitalnih rješenja koja svojim klijentima omogućuju uspjeh u svijetu koji se stalno mijenja. 

Ponosni na svoju prošlost

Danfoss Drives je tvrtka koja radi drugačije od većine tvrtki. Danfoss Drives je jedinstven po tome što je 100% usmjeren na razvoj, proizvodnju i opskrbu frekvencijskim pretvaračima. Od 1968. godine smo se mogli pohvaliti portfeljem visoko kvalitetnih proizvoda i usluga optimiziranih za primjenu koji povećavaju učinkovitost procesa, pružaju velike uštede u energiji i smanjuju emisije.

Svjesni smo važnosti povezivanja i potpune slobode pri odabiru vrste motora. Zato Danfoss Drives korisnicima omogućuje optimizaciju svojih sustava i mogućnost planiranja najboljih mogućih rješenja za izazove s kojima se suočavaju.

Sadašnjost ima prednost

50. obljetnica Danfossovog rada je vrijeme za proslavu. Ali, također je vrijeme da ponovno potvrdimo našu predanost našim klijentima i poslovnim partnerima, te predstavljamo Danfossov stalni razvoj. Danfoss Drives je svjestan megatrenda koji utječu na današnji svijet. Naš je prioritet inovativna tehnologija za rješavanje klimatskih promjena, koja pomaže u upravljanju brzom urbanizacijom i osigurava uspješno i održivo upravljanje vodama i otpadnim vodama. Osim toga, najnoviji trendovi u automatizaciji mijenjaju način na koji poslujemo, koji će i dalje voditi naše klijente uspjehu i pružiti im vrhunsko digitalno iskustvo.

Usredotočite se na budućnost

Nakon desetljeća iskustva, veselimo se budućnosti. Procjenjujemo da će do 2025. godine više od 5 milijardi ljudi (više od 50% procijenjenog broja svjetske populacije) iskusiti izravne ili neizravne prednosti proizvoda Danfoss Drives u svakodnevnom životu. Instalirani frekvencijski pretvarači pomoći će uštedjeti godišnji ekvivalent od 60 sati globalne potrošnje energije.

Naša obećanja klijentima i poslovnim partnerima da im pomognemo stvoriti održivi svijet s proizvodima, uslugama i rješenjima koja se razlikuju od drugih za visoku kvalitetu, potpunu pouzdanost i napredne inovacije. Suradnjom možemo postići još više: intenziviramo nadzor, osiguravamo najbolju moguću kvalitetu i stvaramo bolju planetu.

Danfoss Drives je s vama oko 50 godina, ali nada, vizija i strast tvrtke, kao i svi njegovi zaposlenici, još uvijek su svježe kao i 1968. Danfoss Drives će nastaviti raditi na čistoj vodi, čistom zraku, čistoj energiji i čistoj budućnosti.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru