Danfoss obilježava milijun preuzimanja aplikacije Refrigerant Slider

Danfoss-Refrigerant-Slider-1-million Najpopularnija aplikacija u hlađenju – Danfoss Refrigerant Slider obilježava jubilej, milijun korisnika preuzelo je aplikaciju.

- 15. veljače 2018. Sastavio Danfoss Cooling

Tim zadužen za ovu aplikaciju radio je veoma naporno kako bi aplikacija bila korisna i elegantna za krajnje korisnike, a reakcije profesionalaca iz hlađenja bile su pozitivne! 

Aplikacija koja je primarno bila namijenjena za potrebe instalatera u industriji hlađenja, premašila je milijun korisnika krajem studenog.

To predstavlja značajan podatak za nas, ali krije i veoma korisne informacije za sve nas u hlađenju – jedna je od popularnijih aplikacija na Google Play Store-u i iTunes App Store-u sa prosječnom ocjenom od 4,5.

Ovakav podatak je nama važan jer to znači da aplikacija nudi ono što je našim poslovnim partnerima i kupcima od značaja. Tim za aplikacije konstantno radi na poboljšanju u odnosu na preporuke koje nam stižu putem poruka, društvenih mreža, stranica app store-a i putem elektroničke pošte. 

Uzbuđenje vezano za uspeh Refrigerant Slider aplikacije se prenosi u kompaniji. Jens Andersen, Specijalista razvoja aplikacija, sumirao je ovakav rezultat:

“Veoma je uzbudljivo vidjeti kako naši kupci reagiraju na Refrigerant Slider, kao i na naše druge CoolAplikacije. Naša misija je da napravimo što lakše načine za njih da obavljaju svoj posao u hlađenju i da pružimo podršku na svaki mogući način, a lijepo je znati da postižemo ciljeve”.

Refrigerant Slider određuje vezu između tlaka i temperature za više od 80 različitih radnih tvari i uključuje informacije o potencijalu globalnog zatopljenja (Global Warming Potential – GWP) svake radne tvari. Ovakva informacija ključna je za instalatere koji postavljaju rashladne sustave. Dodatno, korisnici cesto uključuju u svoje procese i profesore i sveučilišta, sektor razvoja proizvoda, kao i druge profesionalce u rashladnoj tehnici

Tim za aplikacije već sada radi na daljnjim poboljšanjima, za postojeće i nove, buduće korisnike. Upravo je izašla i nova verzija aplikacije 4.0.4. koja ima dodatne opcije:

Dodatak novih radnih tvari – R455A + R458A

Korisnici sada mogu birati između metoda IPCC AR4 i AR5 za određivanje GWP vrijednosti

Korisnik sada može izvesti kalkulacije za CO2 transkritične aplikacije

Refrigerant Slider je dio Danfoss CoolApp Toolbox-a, sto ga čini dijelom zbrirke digitalnih alata kreiranih za podršku profesionalcima u rashladnoj tehnici 

 

Društvene mreže

Danfoss Cool naš je službeni globalni kanal na društvenim mrežama Pratite nas i sudjelujte u našim razgovorima na odabranim platformama društvenih mreža.

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru