Danfoss mobilna CO2 trening jedinica po prvi put u ovom dijelu Europe

Intranet photo news Po prvi put održani su specijalistički Danfoss CO2 treninzi u istočnoj Europi: Slovenija i Poljska. Treninzi su omogućili svim Danfoss kupcima (krajnjim korisnicima, projektantima, instalaterima i ostalim stručnjacima) jedinstvenu priliku za sudjelovanje u teoretskom i praktičnom dijelu treninga. Tijekom svibnja Istočna Europa postala je dio Danfoss CO2 trening programa.

- 18. srpnja 2018. Sastavio DANFOSS COOLING

Preko 350 sudionika je sudjelovalo na treninzima u Sloveniji i Poljskoj.

Prvi treninzi su počeli u Danfoss Trata, Slovenija gdje su Danfoss kupci sudjelovali u teoretskom i praktičnom dijelu treninga. Također treninzi su bili vrlo interaktivni pri čemu su kupcu međusobno razmjenjivali znanja i dosadašnja iskustva. Trening jedinica je nakon 8 dana transportirana u Danfoss Grodzisk, Poljska gdje se zadržala sljedećih 9 dana.

Danfoss CO2 stručnjaci iz Istočne Europe su održali treninge na kojima su Danfoss kupcima (ovlašteni zastupnici, projektanti, konzultanti, krajnji korisnici, instalateri) detaljno opisali komponente i opremu za CO2 rashladne sustave. Sadržaj treninga odnosio se na klasični CO2 transkritični Booster rashladni sustav, zatim CO2 Booster sustav s paralelnom kompresijom i CO2 Booster sustav s parnim ejektorima.

Zanimanje za CO2 trening je bilo vrlo visoko, iznad naših očekivanja – na kraju smo imali više od 350 sudionika tijekom 17 dana treninga. Sudionici su ocijenili trening kao vrlo koristan i jedan od najboljih CO2 treninga na kojem su do sada sudjelovali.

Trenutno CO2 mobilna trening jedinica nastavlja svoju turneju po svijetu u 2018. godini.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru