Vratili smo se! Pridružite se online treninzima i poslušajte Danfoss stručnjake iz rashladne tehnike tijekom tjedna radnih tvari 2018

Refrigerant-Week-2018_Visual webnews 738x415 Tema ovogodišnjeg tjedna radnih tvari od 24. do 28. rujna su radne tvari s niskim potencijalom globalnog zatopljenja.

- 7. rujna 2018. Sastavio Danfoss Cooling

S obzirom da cijene radnih tvari s visokim GWP (engl Global Warming Potential) faktorom rastu i da su Regulative sve zahtjevnije, Danfoss i ove godine nastoji pomoći stručnjacima i krajnjim korisnicima prilikom odabira radnih tvari s niskim GWP faktorom.Tjedan radnih tvari trajat će od 24. do 28. rujna, te će obuhvatiti webinare i alate sa svrhom promocije radnih tvari s niskim GWP faktorom.

Danfoss je globalni partner stručnjaka krajnjih korisnika 

Montreal Protokol i Kigali Amandman zahtijevaju progresivniju zabranu korištenja radnih tvari s visokim GWP faktorom u sustavima grijanja, ventilacije, klimatizacije i hlađenja.   

Stručnjaci u klimatizaciji i rashladnoj tehnici trebaju pravu informaciju, alate i tehnologiju koja će im pomoći u ovom prijelaznom razdoblju radnih tvari. Također zahtijevaju savjete prilikom izrade specifikacije, puštanja u pogon, servisa i korištenje dostupnih rješenja. Sve navedeno i više od toga bit će pokriveno tijekom tjedna radnih tvari 2018.  

„Iako neke zemlje imaju različite vremenske rokove, prijelaz na ekološki prihvatljive radne tvari tiče se svih nas“ kaže Jürgen Fischer, predsjednik Danfoss hlađenja i dodao: „HVACR sektor već sad može napraviti značajni doprinos korištenjem energetski učinkovite opreme koja koristi radne tvari s niskim GWP faktorom, pri čemu Danfoss može imati vrlo značajan utjecaj. Vjerujemo da pružanjem tehničke podrške, razvojem novih proizvoda, specijalističkih treninga i ispitnih laboratorija, možemo pomoći svim našim kupcima i poslovnim partnerima u prijelazu na radne tvari s niskim GWP faktorom. Tjedan radnih tvari značajno doprinosi tome“.  

Tjedan radnih tvari: Ključni trenutak za radne tvari  

Tjedan radnih tvari stavlja u fokus korištenje zamjenskih radnih tvari i energetsku učinkovitost, te donosi rješenja za održivu budućnost rashladne tehnike. Pomoću online webinara, treninga, digitalnih alata i lako dostupne literature, Danfoss nastoji naglasiti globalni i lokalni utjecaj na Regulative i odluke glede radnih tvari.  

Prošle godine, stotine tvrtki iz više od 50 zemalja sudjelovale su u tjednu radnih tvari. Prema rezultatima istraživanja, više od 80% sudionika je izjavilo da su održani seminari bili vrlo korisni za njihov svakodnevni posao. Danfoss tijekom tjedna radnih tvari 2018 želi privući još više tvrtki diljem svijeta.

 

 

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru